Om oss

Montako är en företagsgrupp i undertaksbranchen bestående av företag lokaliserade på olika platser i Sverige. Montako har säte i Malmö men jobbar med stark lokal förankring, starkt lokalt ledarskap och smart samordning mellan företagen som ingår i gruppen.

Genom arbetet i Montako tillför vi ledarskap, ekonomisk samordning, kompetens och strategi i styrelsearbetet. Vi jobbar också med spetskompetens inom arkitektur, design, kommunikation och marknadsföring.

Montako jobbar med en liten effektiv ledningsgrupp i Malmö och ett starkt förankrat projektledarskap ute i företagen runt om i Sverige. Bolagen i Montako-gruppen har ett delegerat ansvar för sin löpande verksamhet som utgår från starka lokala ledare som är nära kundernas dagliga verklighet och marknaden de verkar på.

Vi är en lärande organisation under ständig utveckling och expansion. Nya bolag förvärvas kontinuerligt. Vi lär av varandra och implementerar de bästa metoderna och lösningarna i alla Montako-bolagen.

Peter Lindström är VD och koncernchef med har många års erfarenhet från undertaksbranschen.

De bolag Montako förvärvar har stabil ekonomi, lång och gedigen erfarenhet från undertaksbranschen och hög kompetens inom specialmontage, akustik och service. Genom att bli en del av koncernen kan vi bistå med ännu mer stabilitet och styrka”

Peter Lindström, VD